

## London 14-19 Leads Conference

## AGENDA

Chair:	Mary Vine-Morris	Job title:	Director – London People's Educatior	
Date:	29 June 2012	Time:	09.30 - 16.00	
Venue:	Church House, Westminster			
9.00 Arrival, registration, coffee etc				
09.30	Welcome and introduction			Mary Vine-Morris YPES Director
09.40 – 10.30 ( <mark>50mins</mark> )	Vision and Strategy - Young people's participation, progression and transition – London			IOE
10.30 – 11.00 ( <mark>30mins</mark> )	14-19 Curriculum			tbc
11.00	Comfort break - tea/coffee			
11.20 – 11.35 ( <mark>15mins</mark> )	Tracking and Monitoring – Young people's participation			Yolande Burgess YPES Strategy Director
11.35 – 11.50 ( <mark>15mins</mark> )	EFA Update			Alan Parnum <i>EFA</i>
11.50 – 12.30 ( <mark>50mins</mark> )	Youth Contract – presentation by successful bidders			tba
12.30	Lunch			
13.30 – 14.30 ( <mark>60mins</mark> )	Sub-group – workshops x 2			Chairs of sub-groups
14.30	Comfort break - tea/coffee			
14.45 – 15.45 ( <mark>60mins</mark> )	Sub-group – workshops x 2			Chairs of sub-groups
15.45 – 16.00 ( <mark>15mins</mark> )	Business update and close			Mary Vine-Morris YPES Director